Toimitusehdot

Kaupunkipalapelit on Multimodular Games:in 3295477-3 ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Multimodular Games:in ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Multimodular Games pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta.

Tilaaminen

Tilauksen tehtyäsi lähetämme sinulle tilausvahvistuksen kahden päivän kuluessa. Jos emme voi valmistaa tilaustasi, tilausvahvistuksen lähettämisen sijaan tiedotamme tästä ja palautamme tilausmaksun kokonaisuudessaan tilillesi.

Mikäli tilatun tuotteen saatavuus muuttuu tai tuotetta ei ole enää saatavilla, olemme asiakkaaseen yhteydessä. 

Tilauksen tehtyäsi sitoudut seuraamaan sähköpostiasi tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi. Sinun tulee olla viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tilausvahvistuksessa on jotain korjattavaa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tekemällä tilauksen annat suostumuksesi tietojesi rekisteröintiin asiakasrekisteriimme sekä tietojen luovuttamisen tilaukseen oleellisesti liittyville kolmansille osapuolille (esim. maksunvahvistaja ja kuljetusyhtiö). Lisätietoja tietojesi käsittelystä löydät Tietosuojaselosteestamme

Tuotetta verkkokaupasta tilatessa hyväksyt voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Emme vastaa mahdollisista asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista tai häiriöistä, jotka aiheutuvat asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista. Tmi Multimodular Games:illä on oikeus perustellusta syystä (esim. epäilty tietojen väärinkäyttö) kieltäytyä toimittamasta tilausta.

Toimitus

Toimitamme tilattuja tuotteita toistaiseksi vain Suomen alueelle. Jos haluat saada tilauksesi muualle, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Nettikaupassamme myynnissä olevat tuotteet ovat tilauksen yhteydessä käsityönä valmistettavia tilaustuotteita, joilla toimitusaika on normaalisti 1-5 viikkoa kysynnästä riippuen.

Jos tarvitset apua tilauksesi kanssa, ota meihin yhteyttä heti osoitteeseen support@multimodular.games. Emme voi tehdä muutoksia tilaukseesi sen lähetyksen jälkeen.

Emme ole vastuussa rahdinkuljettajan virheistä johtuvista kuljetusviiveistä tai kadonneista paketeista. 

Force Majeure

Osapuolilla on oikeus vaatia sopimuksen täyttämistä. Myyjä/toimittaja ei kuitenkaan ole velvollinen täyttämään sopimusta sen ehtojen mukaisesti, jos sille on olemassa este, jota myyjä/toimittaja ei voi voittaa, tai jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna ostajalle/tilaajalle siitä koituvaan etuun, että myyjä/toimittaja täyttää sopimuksen (”force majeure”).

Ostajalla/tilaajalla ei ole oikeutta korvaukseen vahingosta, jonka hän kärsii myyjän/toimittajan viivästyksen vuoksi, mikäli viivästys johtuu force majeure -olosuhteesta.

Palautukset ja reklamaatiot

Nettikaupassamme myydyt tuotteet ovat tilaustuotteita, valmistamme jokaisen tuotteen aina käsityönä kun saamme tilauksen. Täten tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Vastaamme myymiemme tuotteiden laadusta ja mahdollisista virheistä. Koska jokainen reklamaatio käsitellään yksilöllisesti, ota virheen havaittuasi välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia tuotteen palautuksesta, vaihdosta tai hyvityksestä. Hyvitys/alennus-tapauksessa edellytämme kuvallista todisteaineistoa virheen laadusta.

Asiakaspalvelu: support@multimodular.games

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli huomaat, että lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Olethan myös yhteydessä meihin (support@multimodular.games), niin sovimme miten vioittuneen lähetyksen kanssa toimitaan.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä turvallinen Stripe -maksujärjestelmä. Voit maksaa verkkokaupassamme toistaiseksi vain luotto- ja pankkikortilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista maksuvaihtoehdoista.

Asiakasrekisteri ja tietoturva

Asioimalla verkkokaupassamme liityt asiakasrekisteriimme jossa säilytämme tietojasi, kunnes se ei enää ole tilauksesi kannalta välttämätöntä. Verkkokauppamme on suojattu ja asiakastietosi ovat turvassa järjestelmässämme. Lisätietoa löydät tietosuojaselosteeta.